Ata PT

Lic. Personlig Tränare och Lic. Kostrådgivare

PT-ONLINE

Den moderna vägen till hälsa

Investera i dig själv redan idag! Med hjälp av en erfaren personlig tränare på nätet kan du komma igång eller ta din träning till nästa nivå. Träna med personliga tränaren Ata med 15 års erfarenhet i träningsbranchen. Det individuella PT-paketet passar dig som vill ha struktur i din träning och kosthållning samt lära dig att få ut det mesta av din träning. Du som vill komma igång erbjuds ett 4-veckors program som passar dig som vill bli starkare, börja träna, gå ner i vikt, få bättre hållning, och orka mer.

TJÄNSTER

Individuell PT-Online


Personlig träning på absolut enklaste sättet, lättillgängligt, flexibelt och 100% personligt. Vi väljer träningsformer som passar dina förutsättningar.


Kostrådgivning


Kosten har stor betydelse för våran hälsa. Vare sig det handlar om hur vi mår eller hur vi ser ut bör vi alla bli medvetna om vad vi äter.

Komma igång-program


Välj mellan fem kategorier:

1. Motionsträning

2. Styrka och muskeluppbyggnad

3. Uthållighetsträning

4. Viktminskning

5. Kostrådgivning

Företag/personal


Med en frisk och hälsomedveten personal kan ni enklare nå era mål. Tillsammans kan vi ta ett stort steg mot bättre hälsa och förbättrade prestationsförutsättningar. 

Individuell PT-Online

Personlig träning och kostrådgivning på dina villkor! Ett flexibelt och enkelt sätt att ta träningen till nästa nivå, inga dyra PT-kostnader på gym som du behöver stressa till, du sätter dig enkelt bakom datorn eller med telefonen och vi sköter all kontakt via mejl. Du kommer att få ett personligt kost- och träningsupplägg som är uppbyggd efter dina önskemål och förutsättningar. Jag utgår från dina önskemål och mål när jag skapar dina program. Du kommer besvara några frågor innan vi börjar som också kommer ha betydelse för dina program. Startdatum bestäms i samråd med dig och du har möjlighet att få feedback på din träning och kost 1 gång i veckan. Första två veckorna gör vi justeringar avseende dina tränings- och kostvanor, från den tredje veckan får du tränings- och kostprogram som du kan följa. Skulle du önska längre eller kortare övergångsperiod bör du meddela det innan startdatumet.

Ata PT innehar den nationella PT-licensen

Kostrådgivning

Har du koll på träningen och vill bara få kostrådgivning? eller vice versa...

Ingen fara! Vi löser det också, det är helt och hållet upp till dig hur fördelningen mellan kost och träningen ska vara. Om du endast vill ha kostrådgivning i de individuella PT-online programmen går det utmärkt, då jobbar vi endast med kosthållningen och utformar kostupplägg som passar just dig. Är du intresserad av komma igång-program för kost kan du läsa vidare här.

Komma igång-program

Det är aldrig försent att investera i din hälsa!

4-veckors program för dig som vill komma igång med din träning och ha ett program att följa. Programmet är inte individualiserad men du kommer få tillgång till individuell coachning. Den individuella coachningen sker alltid i slutet av din träningsvecka. Innehåller endast träningsprogram, ej kostprogram. Det kan förekomma allmänna kostråd.


Välj mellan dessa fyra kategorier:

1. Motionsträning

2. Styrka och muskeluppbyggnad

3. Uthållighetsträning

4. Viktminskning

NYTT för våra komma igång-program är nya kategorin Kostrådgivning.

Samma koncept som de andra komma igång-programmen men avser kostrådgivning istället.


     5. Kostrådgivning

Företag/personal

Personalens hälsa är viktigt för att ett företag ska vara framgångsrikt. Välmående, minskade sjukskrivningar, glädje och energi är några exempel när ditt företag satsar på god hälsa


Vi hjälper erat företag att skapa motivation och träningsglädje, vi erbjuder:


  • Kostrådgivning
  • Gruppträningspass
  • Föreläsningar
  • Gemensamma träningsprogram


Tre paket att välja mellan:

  • 5 veckor (1 gång/vecka) 
  • 3 veckor (1 gång/vecka) 
  • Ett tillfälle 

Vill du ge bort den perfekta gåvan?

Nu har du chansen att göra det! Vi erbjuder nämligen digitalt presentkort för våra kunder. Passar utmärkt som gåva men även för eget bruk, våra digitala presentkort är giltiga i 2 år från och med inkommen betalning. Det finns en separat formulär som avser endast presentkort. Klicka här för att komma till formuläret för att köpa presentkortet. Vi skickar det digitala presentkortet till din e-post.

Erbjudande


Hemmaträningsprogram

Vid köp av "komma igång"-program

Passa på nu!!

REKOMMENDATIONER

TYDLIG & SNABB

“Väldigt snabb, trevlig och bra i kommunikationen och bra o tydligt kostschema.”

Tobias

3 oktober 2019

MAXIMAL VALUTA

PT-Ata´s målmedvetenhet, teknikkunskaper och känsla för vad som passar just mina individuella behov ger mig maximal valuta för mina pengar. 

Sebastian

17 november 2018

PT-ATA ÄR LIKA MED RESULTAT

Att träna med PT-Ata är lika med resultat. Han är fantastiskt duktig på att se vad just du som individ behöver, vilken slags träning och sedan anpassa den efter var och en. Du kommer se och märka resultat :-)

Linus

10 januari 2018

Kontakt

(Återkopplar inom 48 timmar)

Samarbetspartners

Du kan använda rabattkoden atapt15 för att få 15% rabatt på MetalShake By Sweden